GARANCIA/JÓTÁLLÁS-CSERE-MÉRETHIBA

A webshopban forgalmazott termékek jótállására vonatkozó információk.

Szolgáltató betart minden, a Magyar Köztársaság jogszabályaiban előírt jótállási és garanciális kötelezettséget.

Jótállás/Garancia

A baby-boom.hu webáruház által forgalmazott termékekre (tovbbiakban „Termék”) a vásárlás napjától számítva 6 hónapos jótállást vállalunk, amit a számla bemutatásával igazolhat. A meghibásodott terméket a következő címre az Ügyfélnek kell visszajuttatni postai úton az eredeti számlával és a termék mellé csatolt áru-visszaküldési formanyomtatvánnyal együtt: 3284 Tarnaméra Malom u 2/A. A kicserélt termék visszaküldéséről a webáruház gondoskodik.

Bármilyen garanciával kapcsolatos kérdéssel bátran forduljon ügyfélszolgálatunkhoz telefonon vagy emailben.

Telefonszám: +36 (30) 905 7132

E-mail cím: info@baby-boom.hu

Hibás teljesítés

Amennyiben nem a megrendelt termék került kiszállításra, úgy a vásárlónak lehetősége van a hibásan teljesített termék megtartására az esetleges árkülönbözet megtérítése mellett, illetve az eredetileg rendelt termék cseréjére. Hibás teljesítés esetén a szállítás költségeit a baby-boom.hu webáruház viseli.

Ellálási jog/ Csere

Vásárlástól való elállás esetén az Ügyfélnek 14 nap ár rendelkezésre, hogy a terméket az eredeti, sérülésmentes állapotában a már fentebb említett logisztikai központ címére visszajuttassa az eredeti számla kíséretében. A webáruház csakis az így visszaküldött termékeket köteles visszavenni, illetve kicserélni. A postai úton visszajuttatott termékeket lehetőség szerint ajánlott küldeményként, megfelelő külső borítással és a számlát is mellékelve adja fel. A webáruház nem vállal semminemű felelősséget a szállítás közben keletkezett károkért vagy a Posta által elvesztett termékért. Az elállási jog gyakorlása során a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a Vevőt terhelik.  A Vevő elállása esetén 30 napon beül a termék vételárát levásárolhatja bármilyen más termékünkre, illetve, ha nem talál megfelelő terméket, akkor 14 napon belül a vételárat visszafizetjük a részére. A baby-boom.com webáruház mindaddig visszatartja az elállással érintett termék vételárát és a szállítási költséget, amíg a fogyasztó vissza nem szolgáltatta részére a terméket.

Méretprobléma

Méretprobléma esetén ügyfélszolgálatunk készségesen áll rendelkezésére. Kérjük a termék visszaküldése előtt tájékoztasson minket a megadott elérhetőségek egyikén, hogy a termék eredeti állapotában való visszajuttatását követően azonnal küldhessük a megfelelő méretű csereterméket.

MIRE NEM VONATKOZIK A JÓTÁLLÁS?

A szerződéses jótállás nem terjed ki azokra a károkra, amelyek a karbantartás hiányából, illetéktelen beavatkozásból, változtatásokból, nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból vagy illetéktelenül végzett javításokból erednek.

A jótállás nem terjed ki, többek között, a további hibákra vagy károkra:

  • a Termék rendeltetésének nem megfelelő, illetve nem szokásos használatából eredő meghibásodásokra és károkra;
  • a helytelen használatból, balesetből vagy hanyagságból eredő meghibásodásokra és károkra;
  • a helytelen kipróbálásból, használatból, karbantartásból, üzembe helyezésből, módosításból eredő hibákra vagy károkra;
  • nedvesség, folyadék vagy ráöntött élelmiszer következtében jelentkező hibákra és károkra;
  • a rendeltetésszerű használat során bekövetkező karcolásokra vagy egyéb károsodásokra 
  • a rendszeres karbantartás vagy a rendeltetésszerű használat során elkopott alkatrészekre.