Gyakran Ismételt Kérdések

Annak érdekében, hogy egyszerűbbé és átláthatóbbá tegyük Vásárlóinknak a weboldal használatát, összeszedtük a legfontosabb kérdéseket, amelyek felmerülhetnek a vásárlás folyamán.

  • Mi a teendő, ha le szeretném mondani a rendelésem?
  • Hogyan tudom visszaküldeni a terméket?
  • Mi a teendőm, ha nem a megfelelő méretet rendeltem?
  • Ha már leadtam a rendelést és változtatni szeretnék néhány adaton (cím, fizetési mód stb.) hogyan tehetem meg?

MI A TEENDŐ, HA LE SZERETNÉM MONDANI A RENDELÉSEM?

Amennyiben már megrendelted a terméket, de meggondoltad magad, úgy egy napon belül küldj egy e-mailt az alábbi címre: info@baby-boom.hu, és ha még nem adtuk fel a csomagod, úgy töröljük a rendelésed.

HOGYAN TUDOM VISSZAKÜLDENI A TERMÉKET?

Ha nem tetszik a megrendelt termék, esetleg mérethiba áll fenn, úgy 14 napon belül visszaküldheted, és mi kicseréljük, elállás esetén pedig visszautaljuk a vételárat. Fontos, hogy csak sértetlen, eredeti állapotban lévő terméket áll módunkban visszavenni és hogy a visszaküldés díja minden esetben a vásárlót terheli. A termék mellé kérjük az eredeti számlát, illetve az áru-visszaküldési formanyomtatványt is visszaküldeni. 

Elállás esetén választhatsz, hogy le szeretnéd-e vásárolni a vételárat vagy esetleg az összeg visszautalását kéred.

Fontos, hogy mielőtt visszaküldesz részünkre egy csomagot mindenképp lépj velünk kapcsolatba, hogy a lehető leggördülékenyebben történjen az ügyintézés.

MI A TEENDŐM, HA NEM A MEGFELELŐ MÉRETET RENDELTEM?

Amennyiben még elérhető az általad kért méret a raktárunkban, küldd vissza a rendelt terméket és mi visszaküldjük neked a kívánt méretben. Ez esetben a szállítási díj mindkét irányban a vásárlót terheli.

Ha már a raktárunkban sincs a méretből, úgy levásárolhatod a visszaszolgáltatott termék árát, illetve élhetsz az elállási jogoddal. További információt az előző pontban találhatsz.

 

HA MÁR LEADTAM A RENDELÉSEM, DE VÁLTOZTATNI SZERETNÉK NÉHÁNY ADATON ( CÍM, FIZETÉSI MÓD STB.) HOGYAN TEHETEM MEG?

Amennyiben már leadtad a rendelésed, de a kiszállítással kapcsolatos lényeges adatokat szeretnél módosítani, úgy jelezd kérjük felénk az alábbi elérhetőségeken

Telefon: +36 (30) 905 7132

Email: info@baby-boom.hu

Ha még nem adtuk fel a csomagod a futárszolgálatnak, úgy azonnal megváltoztatjuk a módosítani kívánt információkat.