SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI TUDNIVALÓK

Szállítási és fizetési tudnivalók

Házhozszállítás az ország egész területén

A BabyBoom webáruház a GLS segítségével oldja meg a házhozszállítást. A csomag érkezése jellemzően 2-4 munkanapot vesz igénybe.

Szállítási díjak

0-5kg-ig: 1390 Ft

5 kg felett 1990 Ft

14 000 Ft vásárlás felett INGYENES

A csomagot érdemes munkahelyre vagy otthoni címre kérni, de mindenképpen oda, ahol a futár 09:00 és 17:00 óra között biztosan megtalál. Ha az utánvétes szállítási módot választottad ki gondoskodj arról, hogy az, aki átveszi a küldeményt rendelkezzen a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeggel. A rendelés leadásakor megadhatod a számlázási címnél a kapucsengőt, ajtószámot stb., ami segíti a futárcéget a sikeres kiszállításban.  Amennyiben nem érkezik meg időben a csomagod vagy bármilyen más probléma adódik, keress fel minket bátran az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 (30) 905 7132

E-mail: info@baby-boom.hu

Fizetési lehetőségek

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a Shopify.hu nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Internetes PayPal fizetés (vagy American Express kártyával fizetés)

Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés leadása után átirányítunk a Paypal.com internetes bejelentkező oldalára. Ha már van Paypal számlád, akkor onnan tudod átutalni rendelésed ellenértékét cégünk Paypal számlájára. Ha még nincs PayPal azonosítód, akkor először regisztrálj a PayPal oldalán és csak utána add le rendelésed, mert a regisztráció hosszabb folyamat lesz. (American Express kártyával is a Paypal "bejelentkező" oldalán tudsz fizetni.) További információ a Paypal oldalán olvasható.